Keihard: 'The Rock' komt Porsche Taycan niet in

Dwayne Johnson, beter bekend als 'The Rock', heeft een nieuwe auto toe moeten voegen aan de lange lijst van exotische supercars waar hij met zijn enorme lijf niet in past. Tijdens opnames voor de Netflix-film Red Notice moesten er reshoots plaatsvinden omdat de gigant problemen had met een Porsche Taycan.

Keihard: 'The Rock' komt Porsche Taycan niet in

Dwayne 'The Rock' Johnson is eigenlijk de Arnold Schwarzenegger van deze tijd. Hij begon ooit als show-worstelaar, maar gebruikte zijn populariteit in die sport om de filmwereld binnen te breken. Ondanks zijn imposante lengte (1.96 m) en ditto breedte moet Johnson het vooral hebben van zijn charisma en doet hij voornamelijk vermakelijke popcorn-films. Zo kennen we hem bijvoorbeeld als agent Luke Hobbs in de Fast & Furious franchise.

Omdat Hollywood momenteel door de coronacrisis op z'n gat ligt heeft The Rock zich gevoegd bij Netflix. Op dit moment is hij bezig met de opnames voor de actie-komedie Red Notice, met een budget van $125-150 miljoen de duurste Netflix-productie ooit. Helaas voor Dwayne waren er wat problemen met de scene waarin zijn karakter in een witte Porsche Taycan Turbo S springt voor een achtervolging.

"Daddy don't fit"

Het idee werkte op papier, maar de praktijk was anders. Na een paar pogingen kwamen Dwayne en de crew erachter dat de deuropening van de Taycan te smal was voor zijn enorme rug. Het hele feest kon dus niet doorgaan. Regisseur Rawson Thurber moest daarop met de camera crew en de editors aan het werk om de scene met een beetje trucage alsnog te laten werken.

Op zijn Instagram geeft The Rock een korte samenvatting van de woordenwisseling tussen hem en Thurber. De beste zin: "DJ continues to struggle trying to shimmy into this Porsche like a big ass brown marshmallow getting shoved into a coin slot.". Het is niet de eerste keer dat dit probleem voorkomt, eerder liet hij al beelden van hem naast een LaFerrari zien met het bijschrift "Daddy don't fit in it'. Het leven van een rots gaat blijkbaar niet altijd over rozen.

Algemeen
  • Porsche, The Rock