17-jarige Youtuber vermorzelt papa's Pagani Huayra Roadster

Een unieke Pagani Huayra Roadster is vakkundig naar de vernieling geholpen door een 17-jarige "influencer" in Dallas, Texas. Papa mag het chequeboekje gaan trekken.

17-jarige Youtuber vermorzelt papa's Pagani Huayra Roadster

We kennen het wel, piepjonge "influencers" die in korte tijd veel teveel roem en geld vergaard hebben en geen idee hebben hoe gek ze wel niet moeten doen voor nog meer likes. Vaak loopt dat uit op bizarre en ongelukkige toestanden. Zo ook in In Dallas, Texas. Professionele patser Gage Gillean van het kanaal GG Exotics verdeelde daar de unieke Pagani Huayra Roadster van zijn steenrijke papa in stukken over de weg.

De Pagani is uitgevoerd in uniek paars getint carbon met gouden details en had origineel een prijskaartje van 3,4 miljoen dollar. De actie van de 17-jarige opschepper heeft de waard echter sterk verminderd. Er is nog geen video van het incident zelf, maar een spoor van Instagram posts vertelt al een groot deel van het verhaal.

Papa Tim zal zijn investeringsfirma even een extra slinger moeten geven om de Huayra weer op de weg te krijgen. Niet dat hij de komende tijd zonder wielen zit: de rest van zijn vloot bestaat uit een LaFerrari, Lamborghini Urus, Bugatti Chiron, Rolls Royce Dawn en een McLaren Senna.

De crash:

De Huayra in veel betere tijden:

Algemeen
  • GG Exotics, B.N. Management Solutions, Joshua Chon
  • GG Exotics, HD Car Media