Influencers gearresteerd na dumpen BMW in rivier

De Spaanse politie heeft een stel Britse Youtubers/Influencers gearresteerd omdat ze een BMW in een rivier hebben gedumpt. Kennelijk is alles voor de kliks nog steeds een ding onder de Vloggers.

BMW in rivier

Een BMW kopen voor £500,- en daarmee naar Spanje rijden. Klinkt als een leuke roadtrip. Maar kennelijk is het niet leuk genoeg om alleen maar rijdend te filmen. Die auto moet natuurlijk ook kapot. Daarom scheurden influenzah Ryan Taylor en een vriend rondjes over een veld in Zuid-Spanje totdat de auto ermee ophield.

Nou ja, dat levert nog steeds een best wel leuke video op voor Youtube. Toch? Nee, natuurlijk niet, het moet overlast veroorzaken. Daarom duwde het tweetal de auto in een rivier, en daarna gingen ze er vandoor. Hihihi hohoho hahaha.

De politie kwam de auto op het spoor dankzij een tip van een Youtube-kijker. Daarna keken ze de video en gingen ze achter de vrienden aan. Inmiddels is hij gearresteerd. Spijt lijkt hij niet te hebben, want op zijn instagramfeed zijn allerlei trotse berichten te zien over de berichtgeving naar aanleiding van de arrestatie.

Nieuws
  • Policia Nacional