Idioot vervangt autostoel door tuinstoel; auto in beslag genomen

Je hebt nogal wat wappies op de weg rijden, maar sommigen zijn echt compleet van het pad. Een klapstoel uit de tuin in een auto zetten in plaats van de bestuurdersstoel. Waarom? Het eindigt in ieder geval met een trip naar de rechter en een geconfisqueerde auto.
Politie

Het zal de doorgewinterde kijker van South Park wellicht verbazen, maar ook in Canada hebben ze verkeersregels. Dat ontdekte ook de bestuurder van den Ford Edge in Ontario. Hij had op een of andere manier geen stoel meer in de auto. Wellicht wilde hij lekkerder zitten in de tuin, waardoor hij bedacht dat er in zijn auto een comfortabele stoel zat. Nadat die in de tuin stond, had de bestuurder wellicht het briljante idee om dan maar een klapstoel uit de tuin te pakken om in de auto te zetten. We weten het niet.

Hoe dan ook, de bestuurder werd eerder deze week van de weg geplukt omdat hij geen gordel droeg. Daarna zagen de agenten dat er helemaal geen goedgekeurde stoel in de wagen aanwezig was. Reden voor de coppers om de auto in beslag te nemen en een flinke flip uit te schrijven voor de sukkelaar in de auto.