Tüüterstoetbruilofsgasten blokkeren alweer een Nederlandse snelweg

Ja hoor, het was weer zo ver op de A50 bij Veghel: een trouwstoet met asocialen. Getoeter, geïrriteer en natuurlijk geblokkeer, want je komt in Nederland overal mee weg. De tüüteraars kwamen er met een paar boetes af.
Trouwstoet

De politie heeft vrijdagmiddag op de A50 bij Veghel ingegrepen bij een trouwstoet... Het fenomeen gaat gewoon door, ondanks dat iedereen er klaar mee is (na de knock out geslagen agent in Rotterdam). Deze keer werd er eens niet te hard gereden, maar reden de trouwstoetiërs veel te langzaam op de snelweg. Met andere woorden: ze blokkeerden de boel.

De auto's van de bruiloftsgangers reden langzaam, stonden stil op de vluchtstrook en blokkeerden de oprit bij Veghel-Noord. Daarnaast hingen er allemaal mensen uit de ramen van de auto's, levensgevaarlijk natuurlijk op een snelweg. Daarnaast is het onmogelijk om dat te doen met je gordels vast: de politie constateerde dat ook en deelde daarvoor bekeuringen uit. Drie van de bestuurder kregen ook een bekeuring wegens het rijden zonder geldig rijbewijs en gevaarlijk rijgedrag.

Dit is nu de zoveelste keer dat de snelwegblokkeerders er met slechts een boete van af komen. Wonderlijk, want we kennen nog een paar mensen die een werkstraf inclusief DNA-afname als straf kregen voor het blokkeren van een snelweg. Wie zegt dat geen van de geblokkeerde A50-rijders op weg was naar een demonstratie en daar dankzij de bruiloftsgastiërs nu niet is aangekomen?

Dan was de politie bij Hoofddorp van de week kordater: daar werd de complete stoet in beslag genomen. De huurauto's verdwenen rechtstreeks terug naar Duitsland. Fijne bruiloft!

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5eccef4f3e5cb', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });