PODCAST: Max Verstappen gaat niet voor de Olympische gedachte naar Sotsji toe - ASFALT #62

Gisteren live in uw gezicht op Youtube en Facebook, vandaag in uw oren: dit is ASFALT #62 als podcast.
ASFALT 62

Dinsdagavond was het weer podcastavond op de redactie van Autobahn. Met Sylvana IJsselmuiden, Steijn Schothorst, Koen Bakker en Matthijs Goes bekeken we het afgelopen raceweekend. Koen en Steijn analyseerden de pitstops van Mercedes en Ferrari, terwijl Sylvana zich verbaasde over de gigantische snelheidssprong die het Italiaanse team van Charles Leclerc en Sebastian Vettel plotseling heeft gemaakt.

Matthijs wond zich nog een keer op over het gezeur van een hoop mensen die de discussie Zandvoort/Assen ineens weer nieuw leven in willen blazen en die plotseling de "Stikstofcrisis" erbij sleuren. Wanneer houdt het gepiep in Nederland eens op?

De Indycars raceten hun seizoensafsluiter in Laguna Seca en dat leverde Josef Newgarden het kampioenschap op. Colton Herta won de race op de baan met zijn indrukwekkende Corkscrew. Ook de Indy Lights kwamen in actie in CaliforniĆ«. Nederlander Rinus van Kalmthout die onlangs de podcast ook bezocht, won beide races nadat hij ze ook allebei van pole mocht starten. Helaas had Oliver Askew al zoveel punten dat hij niet meer te achterhalen was in het kampioenschap. 

Komend weekend gaat de Formule 1 door naar het Russische Sotsji. De kansen voor het Red Bull Racing van Max Verstappen en Alex Albon lijken niet enorm groot. Het is dus de vraag of Mercedes kan terugveren of dat Ferrari zijn hervonden dominantie voortzet. 

Luister hieronder de hele podcast of schakel over naar Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify, of uw eigen voorkeursapp.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f28d42bd82d9', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });