Gaat regen Max Verstappen helpen in Mexico?

Zowel Honda als Max Verstappen hebben er een hard hoofd in dat dit hun weekend gaat worden. In tegenstelling tot de laatste twee jaar zal Max de race niet winnen. Althans, dat zeggen ze nu ze
Max Verstappen
MEXICO CITY Weer

Tot nu toe zijn regen en Max Verstappen altijd vrienden van elkaar geweest, dus een nat weekend in Mexico zal vast met open armen worden ontvangen in kamp Red Bull Racing. De neerslagvoorspellingen geven aan dat het op de cruciale momenten nog best wel eens zou kunnen regenen. 

Waar Ferrari het moet hebben van zijn hoge snelheid in rechte lijn, Mercedes profiteert van hoge rechte lijnsnelheid en goed wegligging, heeft Red Bull voornamelijk de goede wegligging en een bijzonder goede coureur in huis. Vooral dat laatste (overigens liet Alexander Albon in Duitsland zien dat hij ook in de regen kan rijden) komt goed uit. Honda is namelijk niet helemaal zeker van een goed weekend.

De Japanse motorbouwer heeft stappen voorwaarts gezet, maar ziet dat de concurrentie ook niet heeft stilgestaan. Al met al zijn ze nog steeds de derde motorbouwer en niet opgeschoven naar de tweede of eerste plek qua vermogen en moment. 

Het is daarom wel leuk als er een externe factor bij komt die de kaarten opnieuw kan schudden. Regen is altijd welkom en de race in Duitsland liet dit jaar zien hoe spannend een natte Grand Prix is.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5e2947e0ee26b', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });