Las Vegas Grand Prix VIP-pakket kost 1 miljoen dollar 

Ja, dat lees je goed. Als je echt de volledige F1-ervaring wil in de Las Vegas, dan moet je bijzonder diep in de buidel tasten. Gelukkig mag je het bedrag wel gaan delen met je vrienden.

Las Vegas Grand Prix VIP-pakket kost 1 miljoen dollar 

Er is nog geen meter gereden in Las Vegas, maar de derde Amerikaanse Grand Prix heeft zich nu al flink in de publicatie gewerkt. Helaas voor de organisatie is er echter maar weinig positiefs gemeld over het evenement. Fans vielen al over de ongeïnspireerde betonbak die door moet gaan voor een Grand Prix circuit, en de exorbitante prijzen voor reguliere tickets.

Voor wie 166 dollar per dag voor en staanplaats of 3.333 dollar voor een Skybox-ticket iets voor paupers vindt heeft ultraluxe hotel Wynn Las Vegas de overtreffende trap in de aanbieding: een volledig verzorgd VIP-pakket dat een kleine miljoen dollar op moet brengen.

Alles erop en eraan

Voor dat bedrag krijg je volgens Wynn Las Vegas alles wat je hartje maar begeert. Via 'luxe vervoer' word je opgehaald van het vliegveld en van en naar het hotel gebracht, waar je vier nachten zal verblijven in een chique appartement met twee verdiepingen en drie slaapkamers.

Daarnaast krijg je gratis toegang tot de spa (nee, niet die), de beautysalon en de golfbaan. Tickets voor een protserige theatershow en reserveringen voor een peperduur diner zijn ook al geregeld. Ook kun je alle openingsceremonies bijwonen en genieten van een drie liter fles Dom Perignon-champagne en een nauwgezet samengestelde selectie kaviaar. Mocht er toch echt iets tekortkomen, dan heb je 24 uur per dag de beschikking over een exclusieve butlerservice.

Oh, en je mag ook nog eens drie dagen lang poseren voor Instagram-kiekjes in de 'paddock', wat dat dan ook wezen mag. Er schijnt namelijk een race aan de gang te zijn, ofzoiets.

Delen met je vrienden

Komt een miljoen dollar toch niet helemaal uit voor je? Geen zorgen: het arrangement is namelijk bedoeld voor zes personen. Je betaalt per persoon dus slechts 125.000 dollar. Een waar koopje. Probeer die maar eens te scoren bij VakantieVeiling of Booking.com.

De deal blijft bovendien ook na de race in je voordeel werken: onderaan de lijst met activiteiten en accomodaties is namelijk vermeld dat je via het arrangement ook een levenslang abonnement koopt op de 'Private Access'-dienst van Wynn Las Vegas. Via die weg blijf je toegang houden tot exclusieve toegang tot entertainment, luxe diners en persoonlijke butlers.

Formule 1
  • Wynn Las Vegas Hotel and Casino, F1 Las Vegas Grand Prix