Deze Audi RS3 is pas echt moddervet

De begrippen blubberdik en moddervet hebben voor de eigenaar van deze snelle Audi een nieuwe invulling gekregen. De arme RS3 werd namelijk het slachtoffer van een bijzonder vochtige aardverschuiving.

Deze Audi RS3 is pas echt moddervet

Er zijn veel dingen aan te merken op Los Angeles, maar het weer is daar vaak niet één van. De Californische kuststad geniet immers vrijwel het hele jaar van een heerlijk klimaat. Dat het in LA ook wel eens flink kan spoken weet de eigenaar van deze moddervette Audi RS3 echter maar al te goed.

De beste man had zijn vierwielige trots afgezet bij specialisten 412motorsport voor een opfrisbeurt of modificaties, maar de wagen kwam niet verder dan de parkeerplaats. Terwijl de Audi op zijn beurt wachtte begon het namelijk ontzettend hard te regenen, waardoor er een kleine aardverschuiving ontstond.

Mini-moeras

De heuvel waar de RS3 met de neus naartoe geparkeerd stond loste vrijwel volledig op, waardoor de auto onder een dikke laag extreem natte blubber kwam te zitten. De heren geleerden van 412 konden de auto uit het mini-moeras slepen, waarbij lichte schade ontstond aan de voorbumper. Van buiten leek de Audi op de smerigheid na echter ongedeerd.

Waterschade

Hoe de wagen er onderhuids aan toe is durven we echter niet te zeggen. Het hangt allemaal af van hoe hoog het waterniveau daadwerkelijk gekomen is. Iets teveel vocht in de vele regelapparaten en computers betekent immers een onbruikbare Audi. Bij 412motorsport hebben ze in ieder geval nog genoeg werk te doen om de RS3 op te poetsen en droog te maken.

Algemeen
  • 412motorsport via Instagram