Fernando Alonso steekt de draak met Taylor Swift-geruchten

Fernando speelt dankbaar in op de wilde geruchten over zijn 'nieuwe vlam'. Via social media stookte de Spanjaard het vuurtje met een knipoog nog verder op.

Fernando Alonso steekt de draak met Taylor Swift-geruchten

Het is misschien wel het meest bizarre en onverwachte gerucht dat op dit moment door de paddock gonst: de vermeende relatie tussen Fernando Alonso en Amerikaanse singer-songwriter Taylor Swift. De connectie werd vanuit het niets gemaakt vanwege de recente breakups tussen Swift en partner Joe Alwyn en Alonso en zijn toenmalige vriendin Andrea Schlager.

De koppels gingen vrijwel tegelijk uit elkaar, waardoor de fanbases van beide sterren samen de conclusie trokken. Tal van geruchten, spots en slechte photoshops maakten van het gerucht een ware hype. Het internetsprookje is zelfs zo hardnekkig geworden dat zelfs nietsvermoedende NASCAR-coureurs er naar gevraagd worden bij interviews.

Lol met Alonso

Vanuit het kamp van mevrouw Swift zijn de geruchten grotendeels genegeerd, maar Fernando zag de soap als een goede kans om lollig te doen op social media. Via TikTok postte hij een video waarin hij luisterde naar een versnelde versie van Swift's Karma, waarvan de titel toevallig dubbelt als een van zijn bekende woedende uitspraken.

De video werd voorzien van het onderschrift 'Race Week Era', een referentie aan Swift's huidige The Eras Tour. Met de comment 'Feeling 33' maakte Alonso het plaatje compleet. Fernando quotte daarmee het nummer 22, refereerde naar de meme rond zijn 33ste overwinning, en noemde toevallig Taylor's leeftijd.

Nando en Tay Sway

Door alle lolligheid en de referenties kunnen we wel concluderen dat Nando en Tay Sway verder eigenlijk niets met elkaar te maken hebben. Er is echter altijd een deel van het internet dat de berichten precies andersom interpreteert. Zo kan het eindeloos door blijven sudderen. Totdat Ms. Swift de zaak officieel ontkent zijn we er dus voorlopig nog niet vanaf.

Formule 1
  • Aston Martin Aramco Cognizant F1 Team