Nice: vanaf deze datum is een nieuwe special van The Grand Tour te zien

Dit keer wordt Oost-Europa aangedaan

the grand tour

De release datum van de nieuwe special van The Grand Tour is bekend. In de nieuwste aflevering trekken Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May naar Oost-Europa voor hun 'grootste uitdaging tot nu toe'.

Fast and Furious-climax

Amazon Prime heeft een eerste promo vrijgegeven van de nieuwe Grand Tour special. We zien daarin een sneak preview van de ruim 1.500 kilometer lange reis die het drietal aflegt in de nieuwe aflevering. Ze vertrekken vanuit Gdansk in Polen en trekken door Slowakije, Hongarije en Slovenië.

Uiteraard doen ze dat ook in deze episode niet in een supercar, maar in andere opvallende auto's, waarvan Clarkson op Instagram al een voorproefje geeft. De aflevering bevat volgens the Sun veel sensatie, 'Sovjet-style Formula 1', een bekende auto-coureur en een 'spectaculaire Fast and Furious-climax'.

Binnenkort te zien

Een paar jaar geleden ging het format van The Grand Tour op de schop. In plaats van studio-opnames doen Clarkson, May en Hammond nu alleen nog maar specials. Eerdere afleveringen zijn opgenomen in Azië, het Verenigd Koninkrijk en Afrika. De opnames van de nieuwe aflevering vonden plaats in 2022 en de aflevering duurt twee uur.

The Grand Tour: Eurocrash is te zien vanaf 16 juni op Amazon Prime.

Nieuws
  • Prime Video / the Grand Tour