Flinke klap voor Alex Albon in FP1 Monaco (video)

De Britse Thai zorgde voor een voortijdig einde van de eerste sessie in het prinsdom. Hard contact met de barrières in St. Devote zorgden bovendien voor aanzienlijke schade aan de Williams.

Flinke klap voor Alex Albon in FP1 Monaco 

Een veelbewogen eerste sessie in Monaco eindigde in een drama voor Alex Albon. De Williams-rijder zorgde in de laatste minuten van de eerste vrije training voor een vroegtijdig einde van de sessie met een fikse klap tegen de barrieres in de eerste bocht.

Slippertje in St. Devote

Bij het insturen van St. Devote verloor de Britse Thai vrijwel meteen de staart van zijn Williams. Na hard contact met het linker achterwiel was ook het voorwiel aan de beurt. Met slechts twee wielen recht onder de auto kwam Albon tot stilstand.

Alex stootte bij het incident zijn knieën, maar bleef verder ongedeerd. Voor de Williams-monteurs betekent het incident in ieder geval een zeer drukke middag. Vanmiddag om vijf uur staat de tweede vrije training namelijk alweer op het programma. Het is nog maar de vraag of de gehavende FW45 op tijd klaar zal zijn.

Formule 1
  • Formula 1