Zien: vriendin Pierre Gasly schittert in bikini op cover Women's Health

Deze kiekjes van Kika wilden we jullie niet onthouden.

pierre gasly vriendin

Pierre Gasly had een goed weekend op Zandvoort. Hij werd derde en sleepte daarmee zijn vierde podiumplek in de wacht. Iets dat de Fransman ongetwijfeld goed gevierd heeft met zijn prachtige vriendin Francisca (Kika) Gomes. Maar zij timmert zelf ook behoorlijk aan de weg en verscheen onlangs met een prachtige shoot op de cover van de Portugese Women's Health.

Modelgenen

De Portugese schone verscheen op de cover van de augustus-editie van het magazine in een gele bikini. Ook uit de rest van de shoot blijkt dat het model-zijn in Kiki's genen zit. Ze is immers niet voor niets de dochter van het beroemde model Maria Vieira de Campos Cerqueira Gomes. De foto's van Women's Health zijn vorige maand voor het eerst gepubliceerd, maar het is nooit te laat om ze even goed te bewonderen.

Relatie

Naar verluid zijn Pierre Gasly en het Portugese model sinds 2022 een stel. Kika werd voor het eerst gespot tijdens een F1-race tijdens de Grand Prix van Abu Dhabi. Dat is het moment dat de relatie officieel werd gevestigd. Pas in januari plaatste het stel hun eerste foto samen op Instagram. Sindsdien houden de twee hun volgers op de hoogte van hun jetset-bestaan en zien we geregeld plaatjes van het koppel op luxe jachten en in fancy hotels op zonnige bestemmingen als Hawaii, Australië, Sri Lanka en Florida. Pierre's reactie op de Women's Health-cover deelt hij ook op Instagram: drie veelzeggende 🔥🔥🔥-emojis. Eens.

Formule 1
  • NLBeeld