Gelekt petje onthult opvallende nieuwe Red Bull-sponsor 

Niet alleen Visa Cash App RB heeft een paar nieuwe commerciële partners. Gelekte plaatjes van het petje van Pérez hebben een opvallende nieuwe sponsor voor RBR onthuld.

Gelekt petje onthult opvallende nieuwe Red Bull-sponsor 

De rol van sponsoring is nog nooit zo prominent geweest in de Formule 1. De traditionele titelsponsors (die vaak helemaal niet genoemd werden) zijn inmiddels immers uitgegroeid tot volledige naamgevers. Stake F1 Team Kick en Visa Cash App RB zijn daar de meest storende voorbeelden van. Bij Red Bull bleven ze echter op de oude toer verder gaan.

Na Infiniti en Aston Martin heeft het team zich in 2022 verbonden aan datagigant Oracle. De kleinere sponsors bleven (op crypto na) vrij stabiel. Voor 2024 is er echter een opvallende nieuwe naam bij gekomen.

Have a break...

Gelekte plaatjes van de nieuwe pet voor Sergio Pérez laten namelijk een prominent nieuw logo zien. In 2024 zal Red Bull Racing kennelijk de nodige dollars ontvangen van KitKat. De chocoladesnack biedt uitkomst voor het team. Zo heeft Gianpiero Lambiase altijd iets paraat voor wanneer Max weer eens een beetje chagrijnig is over de radio.

KitKat-kleuren?

Het is niet bekend of KitKat ook een prominente plek gaat krijgen in de livery van de nieuwe Red Bull RB20. Aangezien de kleuren van de auto's uit Milton Keynes al sinds 2016 (na het verlies van Infiniti als sponsor) precies hetzelfde zijn hoeven we niet teveel te verwachten.

Op donderdag 15 februari zal het eindresultaat gepresenteerd gaan worden. Red Bull kennende zullen de 'nieuwe' kleuren echter doodleuk op een oudere bolide geplakt gaan worden.

Formule 1
  • Red Bull Content Pool