Duitsers rijden massaal rond in MILFS

Een opvallende trend bij onze vrolijke oosterburen. Honderden Duitsers verplaatsen zich tegenwoordig namelijk doodleuk per MILF.

Duitsers rijden massaal rond in MILFS

Elke marketeer zal je vertellen dat image alles is. Er wordt immers niet voor niets enorm veel tijd en geld gestoken in kleurenschema's, lettertypes, slogans en jingles. Laat je daarbij steken vallen, dan kan dat je op meerdere manieren erg duur komen te staan. Zo ook bij een Duits autoverhuur en deelautobedrijf. Zoals het een hip en modern bedrijf betaamt heeft de verhuurder de merknaam in dikke koeienletters op de flanken van de auto's laten plakken.

Unfortunate damage on a Miles rental car spotted last winter
byu/itseclipse101 inMunich

MILES

De pikante en provocerende naam MILFS past - gek genoeg - niet in het marketinplaatje van het bedrijf. De verhuurder opereert namelijk onder de naam Miles. Lollige vandalen trekken echter steeds vaker het onderste streepje van de hoofdletter E af.

Een steeds groter onderdeel van de 21.000 auto's en busjes tellende vloot gaat hierdoor door het leven als vertegenwoordiger van aantrekkelijke moeders in plaats van huurmijlen. Miles heeft nu alarm geslagen.

Miles car sharing is demanding thousands of Euros in damages to Berlin customers who were victims of car theft during their rental. Has anyone experienced anything similar?
byu/CamilloBrillo inberlin

Leuk, maar toch maar niet...

Does this count as 'unmarked' or can I get in?
byu/trevorawright infunny

Miles is al sinds 2017 actief, maar ondervindt kennelijk nu pas grote problemen van het vandalisme. De baldadigheid zorgt per geval immers voor duizenden euro's aan schade en onkosten.

De auto's moeten niet alleen opnieuw gestickerd worden, maar lopen vaak ook lakschade op. Miles woordvoerder Nora Goette roept de giechelende huurders op te kappen met die ongein. Goette is zelf ook wel in voor een lolletje, maar de streken richting haar bedrijf gaan toch iets te ver:

"We zijn allemaal ooit ondeugend geweest en we willen geen spelbrekers zijn, maar helaas is de eigenhandige rebranding voor ons en de klant nadelig, aangezien het onnodig werk en extra kosten oplevert. En de boodschap...nou ja."

Nieuws
  • MILES