Niet cool: Uber-chauffeur torpedeert peperdure Pagani

Ongelukjes gebeuren, maar terwijl wij niet wakker liggen van een gebutste VW of Renault, gaat een aangereden Huayra 'La Monza Lisa' ons toch meer aan het autominnende hart. Alsof iemand met een stanleymes over een Picasso is gegaan.

Bij het horen van de naam 'Monza Lisa' weet de liefhebber genoeg: dit is de speciale Huayra die werd besteld door Kris Singh, de Amerikaanse extotenliefhebber die onder anderen een Lamborghini Veneno (1/3), een Murcielago SV, en een Aventador 50th Anniversary Roadster in zijn garage heeft staan. Maar hij gaat ook wel eens vreemd met een andere Italiaans merk.

Naar verluidt is een Uber-chauffeur verantwoordelijk voor deze carbon genocide. Singh verteltI was traveling northbound on Collins Ave when someone pulled out from a side street and hit the rear passenger side of my Pagani Huayra. I was going the speed limit and I didn't see it coming at all. 

Kris neemt het zelf nog vrij licht op, getuige onderstaande Instagram-post. En mja, het is ook maar blik koolstofvezel, verder raakte niemand gewond..Over de schade: It appears to be cosmetic. Lisa will be back and better than ever in no time. Om Mark Rutte te quoten: 'mooi'.

De Monza Lisa in betere tijden.