Hier is de auto die Internationale Vrouwendag overbodig maakt

Wij zijn gek op sterke vrouwen. Vrouwen die spugen op het jamaajrmeneejr-feminisme en begrijpen dat je niet geëmancipeerd bent als je om het woord jankt over vermeende ongelijkheid. Daarom is er deze auto. Voor echte vrouwen.

Vroegah, toen auto's nog vervuilend waren, was feminisme een broodnodige beweging die vrouwen de rechten verschafte die ze in een beschaafde samenleving horen te hebben. Tegenwoordig, nu auto's vervuilender zijn dan een brandende olietanker, is feminisme een welhaast militante ideologie die niets om vrouwen geeft, maar alles om het  criminaliseren van De Man. Dat mag allemaal hoor, maar wij vinden het lullig dat vrouwen die wel zelfvertrouwen en een leuk leven hebben, daar zo onder lijden. Die krijgen een slechte naam.

Feminisme 4.0 saboteert zichzelf, dus we gaan eventuele aanvallen omzetten in pure liefde, in een automotieve ode aan de vrouw die de truttenschudder aan haar schoonmoeder laat, het rechterpedaal bruut behandelt en op elke gelijkwaardige kruising voorrang néémt. Dames, voor u is er de Bentley Arnage T, de auto die 'imperium' uitdrukt zoals een jarretel seks. Dat zal niet in de laatste plaats liggen aan het feit dat de Bentley groter is dan de meeste Nederlandse gemeenten en krachtiger dan alle Toyota's die ooit gemaakt zijn tezamen.

We hebben gehoord dat de Bentley standaard wordt geleverd met scepter, hermelijnen mantel en rijksappel. Toch is de wagen zo cool dat zelfs Miles Davis zou hebben gezegd 'cooooool'. Het is de Margaret Thatcher onder de auto's, maar dan in een uitvoering waar je wel graag inzit. Natuurlijk, de echte vrouw heeft deze auto helemaal niet nodig, maar ze wil 'm wel. De Bentley is hopeloos achterhaald in een wereld waarin genderstudies bestaan, but it just won't die. Dus, ware vrouwen, trap het gas en maak Internationale Vrouwendag overbodig.