Steijn Schothorst rijdt Lamborghini Huracán in ADAC GT Masters

Steijn Schothorst ruilt in het komende raceseizoen definitief zijn Audi R8 LMS GT in voor een Lamborghini. Naast het IMSA Weathertech Sportscar Championship mag de Amsterdammer zich ook klaarmaken voor de ADAC GT Masters bij het team van Grasser Racing.

Lamborghini Huracán Evo 3 GT

Onze eigen geciviliseerde racer Steijn Schothorst krijgt een druk seizoen in 2020. Terwijl hij zich momenteel klaarmaakt om in een Lamborghini Huracán Evo 3 GT deel te nemen aan de 24 uren van Daytona, komt hij met meer nieuws. Vriend van de show Steijn rijdt niet alleen in Amerika dit jaar, maar gaat ook in Europa een Lambo besturen. Schothorst neemt plaats in de Huracán van Grasser Racing Team. Zijn teamgenoot in de wagen wordt Tim Zimmerman. De Duitser reed het afgelopen seizoen in de Porsche Carrera Cup.

De ADAC GT Master speelt zich in 2020 af in zeven weekenden. Het eerste is 24 tot 26 april in het Duitse Oschersleben. Ook Zandvoort is dit jaar weer decor van de GT Masters-race. De Nederlandse duinen, met kombochten en al, is 21 tot 23 augustus de basis voor Steijn en de andere GT Masters-coureurs.