Autokoper ontdekt tientallen kilo's drugs in nieuwe aanwinst

Wie op een veiling een auto koopt, moet vaak nog even afwachten wat hij in zijn nieuwe aanwinst aantreft. In het geval van een Texaan was de bijvangst behoorlijk dubieus te noemen en niet ongevaarlijk.

Drugs

Ergens in de afgelopen week kocht een Texaan een nieuwe auto op de veiling. Voor een paar grijpstuivers een wagen op de kop tikken is natuurlijk altijd leuk. Minder is het misschien als je de oude auto van Lalo of Nacho treft en dat deed deze koper juist wel. Bij het schoonmaken van de auto ontdekt de koper dat er verborgen ruimtes in de wagen zitten en hij waarschuwt de politie.

De dienstdoende agenten vinden in de geheime vakken van de auto zeventien pakketjes met inhoud en de snuffelhonden vinden daarna nog 17 pakketjes. Na tests en wat wegen blijkt het te gaan om 34 kilogram cocaïne. Volgens de politie met een straatwaarde van $850.000 (uitzoeken: welke straat is dat, red.).

De lokale sheriff was blij met de vangst: "I thank and congratulate the person who alerted us to the drugs. Had he not been an honest individual, the drugs could have ended up in the wrong hands." Nadeel van het geheel is dat je nu ook weet dat je nieuwe auto een make-over nodig heeft, want voor je het weet eindig je in een kogelregen. Drugsbazen reageren doorgaans niet te positief op het verlies van een paar ton/miljoen aan omzet.

Nieuws
  • Webb County Sheriff’s Office