Stekkertokkies op de vuist om laadpaal bij Lidl

Waren elektrische auto's voorheen elitaire machines waarin slechts de top van de maatschappij rondreed, tegenwoordig is dat niet meer zo. Ook het grauw rijdt nu met stekkerbolide naar de Lidl. Daar krijgen ze vervolgens ruzie over de laadpaal. En dat loopt dan uit op een knokpartij.

Lidl laadpaal

Bij de Berlijnse Lidl van Leegebruch kwam het afgelopen maandagavond tot klappen tussen twee rijders van een stekkerauto. De beide bestuurders wilden hun auto opladen met de gratis stroom van de supermarktketen. Het duo (M) kwam tegelijkertijd aan en kreeg een handgemeen over wie zijn stekker in de paal mocht steken.

Een van de twee mannen kreeg twee klappen in zijn gezicht van de ander. De politie moest tussenbeiden komen om het stekkerprobleem op te lossen. De elektrorijder met de losse handjes kreeg een proces verbaal wegens het toebrengen van lichamelijk letsel aan de ander.

De supermarktketen probeert in Duitsland klanten te trekken met het aanbieden van gratis laadpalen voor klanten. In dertig minuten kunnen de snelladers toch heel wat kilowattjes in het accupakket laden. Zo wordt boodschappen doen bij Lidl extra goedkoop. Maar als er meer van dit soort vechtpartijen uitbreken tussen stekkertokkies, dan zal het concern zich wellicht nog eens achtere de oren krabben of dit wel goede reclame is.

Misschien ook voor jou:
Hoera! F1 2020 is hier