Elon Musk tweet rare dingen, maar ook leuke dingen

Gisteravond laat werd de wereld opgeschrikt door een hack op twitter waardoor Elon Musk, Jeff Bezos, maar ook Joe Biden en zelfs President Trump werden getroffen. Hoewel Musk bekend staat om zijn rare uitspraken op Twitter, was het nu wat erg bizar, maar even ervoor liet de CEO van Tesla nog wat gewoon toffe dingen zien.

Tesla Gigafactory Berlijn

Elon Musk beridderde gisteren zijn toetsenbord als volleerd Twitteraar. Hij liet er de eerste schetsen zien van hoe de Duitse Gigafactory van Tesla eruit gaat zien. De fabriek is uiteraard een doos die autootje uitpoept, maar toch is het mooi om te zien wat Musk gaat doen. Hij hakte er duizenden bomen voor om, maar herplant er ook een gigantische berg.

De Tesla Gigafactory in de buurt van Berlijn wordt een keurige fabriek met een glazen voorpartij. In 2021 moeten er Tesla Model 3, Tesla Model Y en andere modellen van de band rollen tot 500.000 stuks per jaar.

#twitterhack

Later op de avond ging het overigens goed mis op Twitter. Elon Musk tweette dat hij iedereen die hem $1.000 aan bitcoin zou sturen, meteen $2.000 zou terugsturen. Uiteraard deed hij dat niet zelf, maar het kwam wel vanaf zijn geverifieerde Twitteraccount. Ook Jeff Bezos, Joe Biden en vele anderen, waaronder Geert Wilders werden gehackt. Iedereen -behalve Wilders- 'tweette' over een geweldige deal met Bitcoin. Bij Wilders werd het account gekaapt en werden allerlei a-typische dingen getweet en kreeg de Marokkaanse vlag een hoofdrol.

Twitter lijkt de hack inmiddels onder controle te hebben, maar kennelijk is de PVV nog niet op de radar van de Amerikanen verschenen.