BMW M3 Touring heeft een grote neus [VIDEO]

We moeten er nog twee jaar op wachten, maar BMW is echt begonnen met het testen van de nieuwe (en eerste) M3 Touring. Mooi nieuws, maar de nieren?

BMW M3 Touring

Het beste nieuws van het jaar is toch wel dat BMW een M3 Touring gaat maken. Eindelijk al die kracht in het juiste pakket gestopt: de SUV voor mensen die SUV's suf vinden. Ze lieten er meteen de achterkant bij zien en dat zag er veelbelovend uit. De beste sleeper die je je maar kunt wensen.

Op de bewegende beelden zien we nu de voorplecht van de nieuwe Überdreier ook. En tja, dat is even schrikken. Nieren x veel. De eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat we inmiddels aan de look beginnen te wennen. Grote motor betekent grote nieren. Maar ja, we hoopten eigenlijk op een bodybuilder in een maatpak, dus zonder het strakke mouwloze shirtje. En dat is toch een beetje wat de grote nieren aangeven: kijk mij eens hard getraind hebben en Joel Beukerspoeders hebben gegeten.

Hoe dan ook: we kunnen niet wachten tot de komende twee jaar voorbij zijn en we deze machine in het echt kunnen zien en testen.