Zoek mee! Automobilist mishandeld door wildplasser

Het vredige Rotterdam werd gisteren opgeschrikt door een doorgedraaide wildplasser. De keurige burger die de zeikstraal aansprak kreeg te maken met klappen, beschadigingen aan zijn auto en dreigementen. Zoek mee naar de pisvlek die verantwoordelijk is.

Pisvlek

Zeikende pisvlek heeft kleine blaas, kort lontje en ongetwijfeld nog iets anders korts. Kneus.

Kort lontje

"ROTTERDAM 25-08-2020. +/- 17.15 U.
ADMIRAAL DE RUYTERWEG.

Op dinsdag 25 augustus omstreeks 17.15 uur vertrek ik van het parkeerterrein Kortebrantstraat te Rotterdam. Bij het uitrijden zie ik een kerel tegen een huis aan pissen en toeter 1x.

Direct gaat die kerel helemaal uit zijn plaat, bedreigd me en vernield mijn auto. Even leek het erop dat het bij deze aanval zou blijven maar helaas rijden zijn vrienden me klem op de Admiraal de Ruyterweg, ter hoogte van Kapsalon Taurus. Daar sloop die psychopaat mijn auto nog meer de vernieling in en krijg ik klappen omdat het raam open stond.

Ik ben op zoek naar getuigen, winkeliers die eventueel opnames hebben, voorbijgangers die het incident gezien hebben, jullie kunnen mij enorm helpen. Alsjeblieft stuur een PM en ik beloof dat alle reacties 100% discreet behandeld worden.

DELEN = LIEF EN BELOOF DAT IK ERVOOR ZAL ZORGEN DAT DEZE IDIOOT VAN STRAAT GEHAALD WORDT."