Laatste kans: Koop je eigen Porsche 911 GT3 (996.2)

Een no-reserve veiling van een Porsche 911 GT3 moet de liefhebber als muziek in de oren klinken. Dan hebben we goed nieuws voor de muziekliefhebber, want hier klinkt muziek. Deze 996.2 GT3 uit 2003 heeft maar 130.500 kilometer gelopen en kan jouw garage vanavond nog ingerold worden.
GT3

Nog maar een paar uur te gaan en dat loopt de The Collectables-veiling van deze Porsche 911 GT3 uit 2003 af. Nog steeds wordt dit model gezien als de échte GT3, omdat het natuurlijk ook de eerste was. Met zijn rolkooi en achterspoiler is het niet te ontkennen dat het een speciale auto is.

Uiteraard deed men in het begin van deze eeuw alleen turbo's in een Porsche als het een Porsche 911 Turbo was. De wereld was nog simpel. De zescilinder boxer is 3,6 liter groot en heeft geen ademapparatuur om op kracht te komen. Dat resulteert in een paardenstal met 381 pk. Uiteraard heeft de auto een handbak met zes versnellingen. Zelf heb je overigens ook geen ademapparatuur nodig als je in deze 996.2 GT3 stapt. Er is immers nooit in deze wagen gerookt (gelukkig maar).

De Porsche wordt door Wolbert Porsche bij The Collectables aangeboden zonder minimumprijs (no reserve). Maar er is wel een limiet aan de koopdatum, want de veiling loopt vandaag af. Op het moment van tikken heeft bieder Olaph het hoogste bod neergelegd met €46.750. Geen geld voor zo'n youngtimer.