Bentley Reindeer Eight knalt richting de kerstdagen

Met 'Santa's Flying Spur' geeft Bentley het startschot voor de kerstdagen. De Reindeer Eight is uitgerust om in alle rust en comfort op hoge snelheid pakjes te vervoeren.

Bentley Reindeer Eight knalt richting de kerstdagen

Bentley vindt het hoog tijd dat de kerstman modern vervoer onder zijn bolle kont krijgt. Daarom komt het luxemerk met de Reindeer Eight, een speciale variant van de nieuwe Flying Spur V8. Met 550 paardenkrachten in plaats van acht rendierkrachten moet Saint Nick een stuk sneller kunnen zijn met het bezorgen van de pakketjes dit jaar.

Feestelijke uitstraling

Santa's Flying Spur beschikt over een smaakvolle, wijnrode Cricket Bauble laklaag waarop een sneeuwvlokjesmotief geplaatst is. Goudkleurige accenten maken de feestelijke uitstraling af, waarbij de 22 inch wielen niet kunnen ontbreken. Op de motorkap zit trots een speciaal voor de Reindeer Eight ontwikkeld ornament in de vorm van een gouden rendier.

Ultiem comfort

Aan de binnenkant zien we een vergelijkbaar kleurenschema: wijnrood leer met gouden stiksels. In het Grand Black houtfineer op het dashboard is een prachtig winterlandschap afgebeeld. Het Bentley Rotating Display heeft bovendien de lijst opgeslagen met alle goede en stoute kindertjes, zodat de kerstman eenvoudig onderweg alles na kan kijken.

Bentley vermeldt dat de nieuwe eigenaar van de special edition van plan is een reis van 41 miljoen mijl te maken. Met het superieure rijgedrag, krachtige twin turbo V8 en ultieme comfort van de Reindeer Eight moet dat geen enkel probleem zijn.

Algemeen
  • Bentley