Slimmerik in McLaren 650S Spider haalt rechts in (videos)

De haastige actie werd beloon met een flinke tik in de flank van de roze supercar.

Slimmerik in McLaren 650S Spider haalt rechts in (videos)

Als je veel geld hebt zijn de mensen om je heen het vaak altijd roerend met je eens. Je kunt dus wel eens het idee krijgen dat letterlijk iedereen alles doet wat jij wil en verwacht. Het plebs moet gewoon maar aan de kant gaan. De bestuurder van een in afgrijselijk chroom-roze gewrapte McLaren 650S Spider in de Oekraïense hoofdstad Kiev was duidelijk een aanhanger van deze filosofie.

F&F impressie

Met 650 pk onder zijn rechtervoet dacht de beste man het verkeer wel even te omzeilen door op hoge snelheid langs de auto's te zigzaggen. De Fast & Furious-impressie faalde echter na een poging tot rechts inhalen bij een gele KIA Stonic.

De bestuurder van de Koreaanse crossover had duidelijk echter niet op een hardrijdende roze Macca rechts van hem. Net als de Spider langszij komt kiest de KIA-rijder ervoor om een baantje op te schuiven. Het resultaat is een heerlijk klungelige botsing.

Lesje geleerd

De gevolgen laten zich raden: de flank van de McLaren werd flink toegetakeld, terwijl de KIA zijn voorbumper verloor. De schade lijkt over het algemeen mee te vallen, maar we zouden niet graag willen opdraaien voor de reparatie van de 650S. Hopelijk heeft de McLaren-maniak zijn lesje geleerd: de regels gelden toch echt voor iedereen.

Algemeen
  • Baba Kit, pistonczyk