Topvacature: Dodge zoekt 'Chief Donut Maker' (€130.000 per jaar!)

Het Amerikaanse musclemerk zoekt een luidkeelse rubbervreter als nieuwe ambassadeur. Met een riant salaris en een gratis Hellcat heb je het als Chief Donut Maker gewoon gemaakt.

Topvacature: Dodge zoekt 'Chief Donut Maker' (€130.000 per jaar!)

Dodge is een van de laatste merken die nog echt vol inzet op de traditionele muscle car. Zo staan de Challenger en Charger staan nog altijd op een inmiddels ruim twintig jaar oud Mercedes-platform. Het onderstel is immers helemaal niet belangrijk: dikke V8-blokken met absurde vermogens hebben voorrang.

Om de link tussen Dodge en muscle car fans nog sterker te maken komt het merk met de geweldig getitelde 'Never Lift'-campagne, een tweejarig plan waarbij de zichtbaarheid van Dodge verbeterd wordt met publiciteitsstunts en het opzetten van een officieel tuningsnetwerk. Via de Dodge Power Brokers dealers zullen muscle fans Direct Connection onderdelen kunnen bestellen: tuningsdelen officieel ondersteund door Dodge.

Chief Donut Maker

Dodge belooft daarnaast nooit van het gas af te gaan wat betreft nieuws en publiciteit, maar daar hebben ze hulp bij nodig. Naast een selectie van 25 beroemdheden die in acht weken net zoveel auto's weg gaan geven hebben de Amerikanen een positie gecreëerd voor een nieuwe ambassadeur: Chief Donut Maker. Dodge heeft het daarbij uiteraard niet over een banketbakker.

CEO Tim Kuniskis legde het even uit in een persbericht: "De Dodge broers waren vechtlustige doorzetters. Nooit tevreden om trends te volgen, ze waren de najagers van de betere, snellere, meer extravagante manier van dingen doen. En wij zoeken naar iemand zoals zij om in te huren als ambassadeur van Never Lift."

Volgens Kuniskis krijgt de uitverkoren rubbervreter een Hellcat van de zaak, een salaris van omgerekend €129.470 per jaar, bedrijfskleding en een visitekaartje met de titel 'Chief Donut Maker'.

Broederschap van Muscle

De volbloed muscle car maniak kan echter niet eindeloos burnouts trekken met brullende supercharged Hemis. Dodge heeft al aangekondigd binnenkort over te zullen stappen op e-Muscle. Desondanks zal de Chief Donut Maker volgens Kuniskis het Broederschap van Muscle volmondig moeten gaan vertegenwoordigen:

"Nog meer dan benzine, meer dan accu's gaat Dodge op weg naar morgen op pure attitude. Het geloof dat we altijd harder kunnen pushen, sneller kunnen rennen en gewoonweg overdaad kunnen leveren namens het merk en het Broederschap van Muscle." Waarvan akte.

Januari

Helaas voor Nederlandse petrolheads zoekt Dodge naar alle waarschijnlijkheid alleen binnen de grenzen van de VS. Meer details over de positie van Chief Donut Maker en de bijbehorende voorwaarden worden echter pas in januari 2022 gepresenteerd. Wellicht is er dus alsnog een kans. Begin maar vast aan je sollicitatiebrief!

Nieuws
  • Dodge