Deze Porsche Taycan Turbo is een beetje in de war

De eigenaar van deze Taycan heeft zich een beetje in zijn merk vergist. In plaats van een fijne Martini of 917 retro-livery heeft de beste man de kleuren van de klassieke Pontiac Firebird Trans Am te pakken.

Deze Porsche Taycan Turbo is een beetje in de war

Een retro-livery op een moderne auto kan heel lekker smaken. Denk bijvoorbeeld aan de Ferrari SP1 en beide versie van de Ford GT. Het is echter wel belangrijk dat je kleuren kiest die daadwerkelijk door het merk gebruikt zijn.

De eigenaar van deze Porsche Taycan Turbo had daar echter maling aan. Hij vond namelijk dat zijn super-EV best wel eens auditie zou kunnen doen voor een niet-bestaande remake van de Burt Reynolds klassieker Smokey and the Bandit.

Heiligschennis

De stekker-Porker heeft namelijk het zwart/gouden kleurenschema van een klassieke Pontiac Firebird Trans Am meegekregen. Zelfs de iconische 'Screaming Chicken' is terug te vinden op de frunk van de dikke Duitser. Onder de kap vind je helaas geen 6,6 liter V8, maar een kleine bagageruimte. Wijlen Burt Reynolds maakt ongetwijfeld 6000 toeren in zijn graf.

Het idee achter de Porschiac Tayns Am Turbo is ons niet helemaal duidelijk, maar opvallen doet hij in ieder geval wel. Die iconische muscle car kleuren op een elektrische Duitse premiumsedan zullen bovendien beide kampen voor de borst stoten. En dat is op zich nog best indrukwekkend.

Cargasm
  • u/Zaxxter via Reddit