VIDEO: fan maakt Carlos Sainz pissig met FC Barcelona-shirt

Bij aankomst in Hongarije kreeg de Ferrari-rijder een verzoekje voor een handtekening. Carlos was echter niet gediend van het shirtje dat hij aangereikt kreeg.

VIDEO: fan maakt Carlos Sainz pissig met FC Barcelona-shirt

Als F1-coureur ben je het boegbeeld van je team. Er wordt dus van je verwacht dat je altijd met een knikje en een glimlach zo beleefd mogelijk blijft in het openbaar. Soms slaat de irritatie echter toch iets te hard toe.

Zo ook bij Carlos Sainz toen hij met een Alfa Romeo Stelvio aankwam bij het circuit in Hongarije. Twee fans vroegen de Spanjaard om een handtekening, maar in plaats van een Ferrari-shirt hielden ze het tenue van voormalige FC Barcelona sterspeler Lionel Messi omhoog.

Forza Ferrari, cazzo

Carlos kon het ludieke gebaar niet bepaald waarderen. Bij het zien van het shirt weigerde hij meteen zijn krabbeltje te zetten. Op de kreet Força Barça! antwoordde hij bovendien treffend met een bijtende "Forza Ferrari, cazzo!". De vertaling van dat laatste woord mag je overigens zelf invullen. Het is te hopen dat Sainz later niet alsnog op het matje moet komen voor zijn kleurrijke taalgebruik.

De TikToker die het filmpje plaatste besloot het verhaal met het onderschrift "Als je Sainz pissing wil maken, laat hem dan het Barcelona shirt zien en het komt vanzelf." Waarvan akte.

Formule 1
  • Scuderia Ferrari, ProShots / Pressinphoto