Shakira in Barcelona opnieuw op pole position bij Lewis Hamilton 

Sir Lewis scoorde meer dan alleen een podium in Barcelona. De Brit mocht na de race uitgebreid tafelen met niemand minder dan Shakira.

Shakira opnieuw op pole position bij Lewis Hamilton

Vandaag in Autobahn Boulevard: het ontstaan van een nieuw powercouple in de Formule 1. Twee weken na een knus ritje in een boot in Miami hadden Sir Lewis Hamilton en bekende zangeres Shakira kennelijk zin gekregen in een vervolgafspraakje. De inmiddels al 46-jarige Colombiaanse schone werd al gespot in de paddock, maar bleef tijdens de race bij de zevenvoudig wereldkampioen uit de buurt.

Gezellig etentje

Na de Grand Prix besloot het duo het podium van Hamilton te vieren met een gezellig etentje, vergezeld door een paar vrienden. Een echte romantische date kunnen we het nog niet noemen, maar er speelt ongetwijfeld meer achter de schermen. Voor de roddelpers en fan accounts op social media is het in ieder geval smullen geblazen. Zoals we weten liegen de heupen er in ieder geval niet om.

In de rebound

Al sinds zijn split met Pussycat Dolls frontvrouw Nicole Scherzinger in 2015 wordt er druk gespeculeerd over het liefdesleven van de meest succesvolle Grand Prix coureur aller tijden. Afgezien van wat geruchten rond OnlyFans-modellen bleef Sir Lewis het echter alleen doen.

Voor Shakira (volledige naam Shakira Isabel Mebarak Ripoll) is de terugkeer naar het datingleven vrij vers. De dame was sinds 2011 verbonden aan Spaanse topvoetballer Gérard Pique. In juni 2022 ging het stel echter uit elkaar. In de rebound lijkt ze nu een nog groter sporticoon aan gescoord te hebben. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Formule 1
  • Mercedes-AMG Petronas F1 Team