Lewis Hamilton stapt in bootje met...Shakira

In deze editie van Autobahn Boulevard: Sir Lewis strikt Shakira voor een boottochtje in Miami. De zevenvoudig wereldkampioen lijkt daarmee de zangeres voor de neus van ene T. Cruise weg te kapen.

Lewis Hamilton stapt in bootje met...Shakira

Het is alweer even geleden dat we ons in de showbiz hoek van de Formule 1 gestort hebben. Na de geruchten rond Markus Winkelhock + Sylvie Meis en Fernando Alonso + Taylor Swift is er namelijk een nieuwe potentieel powerkoppel gesignaleerd. Rond de Grand Prix van Miami stapten niemand minder dan Sir Lewis Hamilton en Shakira namelijk bij elkaar in een bootje.

Net single

Net als bij de soap rond 'Nando en Tay Sway is Shakira recent weer op de markt gekomen. In juni 2022 kondigde ze aan te scheiden van Spaanse profvoetballer Gerard Piqué, na elf jaar huwelijk en twee kinderen.

De 46-jarige Colombiaanse schone werd door fans en de roddelpers echter al snel verbonden aan acteur en alienaanbidder Tom Cruise. Toevallig waren ze afgelopen weekend allebei aanwezig bij de Grand Prix van Miami.

Tom Lose

De kiekjes van Shakira in het bootje van Sir Lewis suggereren echter dat Mr. Cruise achter het net gevist heeft in Miami. De Top Gun-ster was namelijk in geen velden of wegen te bekennen. Hamilton speelde echter dankbaar gastheer.

Hamilton is officieel al single sinds 2015, toen hij zijn acht jaar lange relatie met Pussycat Doll Nicole Scherzinger verbrak. Afgezien van een paar geruchten rond OnlyFans-modellen (niet deze) is er aan die situatie verder niets veranderd.

De 38-jarige Brit heeft dus wel wat ruimte over voor een nieuwe vrouw in zijn leven. De tijd zal het leren of die dame daadwerkelijk Shakira zal zijn. Haar heupen vertellen in ieder geval altijd de waarheid.

Formule 1
  • NL Beeld / Proshots