Valtteri Bottass met de billen bloot op nieuwe kalender

De Finse Maaskantenaar kan het maar niet laten. Na zijn succesvolle poster vorig jaar brengt Valtteri nu een volledige kalender uit die hem van zijn beste kant laat zien.

Valtteri Buttass opnieuw met de billen bloot 

Sinds zijn overstap van Mercedes naar Alfa Romeo voelt Valtteri Bottas zich lekker vrij. Zo vrij zelfs dat de Fin maar al te vaak zijn ondergoed of zwembroek vergeet bij fotoshoots. Vorig jaar baarde hij opzien met zijn smaakvolle portret van een rivier in Colorado, compleet met een Scandinavische volle maan. Mr. Botass wist de foto om te vormen naar een succesvolle serie posters.

BOTTASS 2024

De logische opvolger van een enkele poster is uiteraard een complete kalender vol Bottass. Die stap heeft de zelfverklaarde ere-Australiër nu dan ook gezet. Met de BOTTASS 2024-kalender zet hij ook buiten het circuit in op een positie in de achterhoede. De kalender bevat 13 unieke weergaves van Valtteri's beste kant.

Geen guilty pleasure

De gewaagde kalender is meer dan het zoveelste (z)onderbroekenlolletje van Bottas. Van de verkoopprijs van €19.90 per stuk gaat er namelijk 5 naar projecten die onder het Movember-initiatief vallen.

Eerder verwijderde Valtteri zijn iconische New Kids-snor al om de projecten rond het onderzoek naar prostaatkanker te steunen. De BOTTASS 2024-kalender is dus geen guilty pleasure: je kunt er met een gerust hart eindeloos doorheen bladeren.

Formule 1
  • NL Beeld / Action Press