Reed de plastic ex van Neymar echt een Lambo het zwembad in?

Lezers, maak kennis met Soraja Vucelic, een Kroatische met opgepompte plastic tieten en een dito gezicht waar proletenvoetballer Neymar kennelijk een keer overheen geklapt is. Deze glam girl beweert dat ze een Lamborghini het zwembad ingereden heeft.
Soraja Vucelic

Volgens de lezing in de kwaliteitsmedia (Daily Mail, daarna overgetikt door de boerkabode het AD en de Telegraaf) reed Vucelic, uiteraard getooid in pumps met stilettohakken, in een Huracan Spyder, en miste ze door de omvang van haar hakken het rempedaal. Gevolg: het wandelende cliché reed pardoes het zwembad in, 'oh oeps hihi, volg me op Instagram'. Gelukkig had ze wel dubbele funbags die de klap konden opvangen.

Maar oké, we spelen mee. Hieronder een filmpje van de auto die naar verluidt uit het water is getakeld. Daaronder wilden we eentje posten van de Lambo bij de zwembadrand, maar die heeft ze zojuist verwijderd. Of het incident net zo fake is als tachtig procent van mevrouw Vucelic mag u zelf beoordelen, maar een ding is zeker: rijkunsten koop je niet bij de plastic chirurg.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f0c4b64d14d6', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });