Petrolheads verenigt u: dit is de beste oplossing tegen autorijschaamte

Kent u dat gevoel? Die wagen voor de deur waar zoveel liefde in is gaan zitten en waar dat mooie geluid uitkomt, maar toch knaagt het. Ook echte autoliefhebbers willen een duurzame toekomst. Gelukkig heeft u nu de keuze om daar verantwoord mee om te gaan.
Petrolheads
Advertisement (function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5PKHNGG'); var axel = Math.random() + ''; var a = axel * 10000000000000; document.write('');

In de landelijke media regeren de (vlieg-/vlees-/reis-) schaamtes, maar is dat wel nodig? Wij willen gewoon in leuke auto’s blijven rijden, en u ook. Voor elk probleem is er toch een oplossing? De ene keer is deze complex, de andere keer kinderlijk eenvoudig, omdat anderen al een slim antwoord op de uitdaging hebben bedacht. 

Autobahn en Shell gaan de komende periode samen uitzoeken hoe Shell V-Power ervoor zorgt dat autoliefhebberij en een duurzame toekomst best hand in hand kunnen gaan. We spreken experts, beantwoorden vragen van lezers en kijken met Shell hoe liefhebbers in de veranderende wereld hun hobby met een schoon geweten kunnen blijven uitoefenen. Wie goed voor de buitenkant van zijn auto zorgt, wil natuurlijk ook het, de motor, hebben.

De uitdaging is om efficiënter om te gaan met de beschikbare energie. Shell ontwikkelde Shell V-Power, hun best presterende brandstof die ook door Formule 1-team Scuderia Ferrari gebruikt wordt. Wist u trouwens dat de brandstof in de F1-wagens van de winnaar van de GP van België Charles Leclerc en zijn teamgenoot Sebastian Vettel voor 99 procent hetzelfde is als de Shell V-Power die u aan de tank koopt? De brandstof heeft een formule die efficiëntere verbranding realiseert, wat helpt om meer energie uit elke druppel brandstof te halen. Maar dat is niet alles: Shell compenseert de volledige CO2-uitstoot, well to wheel. Op het gehele traject, van oliewinning tot en met de verbranding in de motor, zorgt de oliemaatschappij voor compensatie van Shell V-Power Benzine en Shell V-Power Diesel. Hoera.

Maar hoe gaat dat allemaal in zijn werk? En hoe komt het dat Shell V-Power beter werkt? Wat is er precies beter aan? Hoe hebben ze dat ontwikkeld? We willen alles weten, want kennis is macht.

Houd Autobahn.eu de komende tijd in de gaten voor alle ins en outs van dit goede nieuws voor echte autoliefhebbers. En begin vast hier om alle voordelen van Shell V-Power op een rijtje te zien.

We are Autobahn.eu and we approve this message

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5eccdb00d9b38', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });