Waarom rijdt Donald Trump ineens Suburban?

Sinds Donald Trump covid-19 heeft, de ziekte die het gevolg is van het coronavirus, gebeuren er rare dingen in Washington. Waar is the Beast bijvoorbeeld ineens gebleven? Waarom rijdt de president van 's werelds machtigste land ineens in een Chevrolet Suburban?

Donad Trump

Donald Trump kon al niet op enige smaak betrapt worden, maar nu hij covid-19 heeft is het niveau wel erg ver gedaald. De chique überlimo Cadillac XT6 is ineens vervangen door een Uber taxi. Althans dat is waarvoor de meeste Chevrolets Suburban in de VS voor gebruikt worden.

Trump maakte vannacht een tripje buiten het ziekenhuis om te showen dat hij helemaal niet zo ernstig ziek is. Daar sprak meteen iedereen schande van. Iedereen die nodig was om de beveiliging rondom de president te regelen, moet nu officieel ook twee weken in quarantaine. Niet heel efficiënt gebruik van overheidsmiddelen dus. De Nederaldnse longarts Leon van der Toorn zegt het volgende: "Dat heeft terecht kritiek opgeleverd. Mensen die het virus hebben gehad en net weer herstellende zijn, moeten vooral niet dichtbij andere mensen gaan zitten. Ik zou zeggen: hij moet op zijn kamer blijven tot hij uitgeziekt is."

Maar dan de belangrijke vraag: waar is the Beast? Was het nodig dat Trump gezien kon worden en is daarom voor een hogere auto gekozen? Hoe dan ook heeft de Secret Service tientallen Suburbans tot zijn beschikking, dus wellicht was het gewoon makkelijker om even een van de wagens voor de deur te pakken. Als the Beast was aangevoerd dan had iedereen gezien dat Donald van plan was om te gaan rijden, en dan was de verrassing weggeweest (en waren nog meer mensen in gevaar (van besmetting) gebracht.

Wellicht dat Trump de Frank Underwood-kaart trekt en daarom toch maar voor een Suburban koos? Of misschien hebben de Suburbans coronafilters in het interieur?

Trump rijdt buiten het Walter Reed Medical Center
Haha, this is biggest mask I have ever seen...
Algemeen
  • ProShots