Sukkel crasht Rolls-Royce Ghost tegen Lamborghini Urus

Botsen is sowieso al geen goedkope hobby, maar als je je Rolls-Royce Ghost tegen een Lamborghini Urus rijdt, wordt het echt duur. Je bent zo een modaal jaarsalaris kwijt aan herstel. Reden voor de sukkel in de Rolls om zich gisteren snel uit de voeten te maken na de crash.

Dure crash

Het dorpjes Walsall in de omgeving van Birmingham is niet echt een rijkeluisoord. Dus een een Rolls-Royce Ghost en een Lamborghini Urus zijn er nog echte bezienswaardigheden. Zeker als het dure duo tegen elkaar geklapt is.

Gisteren gebeurde het op een straatje in Walsall. De sukkelaar die de witte Rolls-Royce reed, zat ongetwijfeld naar zijn telefoon te staren toen de Lamborghini op de rem trapte. De Ghost beukte de volbloed SUV op zijn kont en dat is natuurlijk een duur grapje. De bestuurder ging er daarom ook als een haas vandoor na de klap.

De politie van West Midlands zette een plaatje van de aftermath op Twitter en voegde er een nogal vileine tekst aan toe. De gevluchte bestuurder staat op de foto en ze weten wie hij is, dus ze gaan hem snel vinden.

Het geheel doet ons een beetje denken aan een toetertrouwstoet. Waar anders tref je bestuurders die niet weten hoe hun dure auto's rijden? Waar anders zie je een witte Rolls-Royce Ghost tegelijk met een Lamborghini Urus? Kennelijk hebben niet alleen Nederland, België en Duitsland last van toeterende trouwstoeten.