'Saoedische investeerders jagen op Haas F1'

In 2016 voegde het voorlopig laatste nieuwe team zich toe aan het Formule 1-wereldje: Haas. Het Amerikaanse team, dat dit jaar vooral in negatieve zin opvalt, onderhandelt met Saoedische partijen over een verkoop. Althans, dat beweert hun ex.
Haas

Er waren gisteren twee nieuwsmomenten rondom Haas: eentje in de ochtend, toen het zijn coureurs voor 2020 bevestigde, en later in de avond, toen onderstaande tweet volledig uit de lucht kwam vallen.

Voor het geval u het gemist had: Rich Energy verdween even snel als het gekomen was als hoofdsponsor van het Haas-team. Vanaf Singapore staat het drankjesmerk niet meer op de VF-19. Bovenstaand verhaal komt een beetje over als een back handed compliment, maar het verwart ons ook een beetje: het is eigenlijk te ingetogen om van de hand van William Storey te komen, maar je weet maar nooit. Zijn eerdere rants werden verwijderd, maar de man is wel weer terug...

Vooralsnog scharen we de tweet onder het kopje 'losse flodders', maar mocht er daadwerkelijk achter de schermen iets in beweging zijn, en de sjeiks binnenkort hun intrede doen in het glitter & glamour-wereldje (ze hebben Formule E en de Dakar al, en er liggen plannen voor een eigen circuit), dan willen we het toch maar gezegd hebben.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5ecce865665b7', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });