Man rijdt duizenden kilometers met vernielde Subaru

Een veiligheidsbril was volgens deze coureur genoeg om de weg op te mogen.

Man rijdt duizenden kilometers met vernielde Subaru

In de Amerikaanse staat Montana is een man aangehouden die met een compleet vernielde Subaru Outback onderweg was. Blijkbaar had de bestuurder zijn auto op een bepaald punt gerold, maar was hij er prima tevreden mee hoe de Subaru reed. Hij zag er geen probleem in om even dwars door het land te crossen.

Meerdere staten

De man had een klein kijkgaatje gemaakt in de volledig ondoorzichtig geworden voorruit om toch nog wat van de weg mee te krijgen. Vervolgens was hij aan een reis door 'meerdere staten' begonnen.

Dat klinkt vanuit ons landje gezien niet zo bijzonder, maar de meeste Amerikaanse staten kun je Nederland meerdere keren in kwijt. Montana is op zichzelf al tien keer zo groot als ons koude kikkerlandje.

Veiligheidsbril

De Subaru-sukkel was ervan overtuigd dat het prima was om de weg op te gaan, want hij had goed om de veiligheid gedacht. Om de glassplinters uit zijn ogen te houden had hij namelijk een veiligheidsbril opgezet.

Dat kon Montana State Trooper Beck niet waarderen. De Outback werd prompt op een vrachtwagen geladen en afgevoerd. Wat voor gevolgen de stunt voor de bestuurder zal hebben is nog niet bekend. Montana State Patrol sluit het verhaal in ieder geval mooi af: "At the risk of sounding too obvious- don't be this guy."

Algemeen
  • Montana Highway Patrol via Facebook