Canadese trucker sleept rustig enorme telefoonpaal mee

Deze man is een beetje te relaxt, zelfs voor een Canadees.

Canadese trucker sleept rustig enorme telefoonpaal mee

In het Canadese Maple Ridge, British Columbia jaagde de bestuurder van een flinke Mack kiepwagen zijn medeweggebruikers de stuipen op het lijf. De man had kennelijk zonder het te merken een enorme telefoonpaal geraakt. Het ding was blijven haken bij de laadbak van de Mack en sleepte vrolijk achter de truck aan.

Oh mai gawd!

Zo bleef de trucker doorrijden tot hij uiteindelijk tegemoetkomend verkeer tegenkwam. Helaas waren dat twee niet al te snuggere vrouwen die meteen in paniek raakten. Gelukkig was de Mack-bestuurder wel nuchter genoeg om het geschreeuw van de twee op te merken en zette hij zijn combinatie veilig aan de kant. Vanuit de camerawagen krijgen we nog even de klassieker "Oh mai gawd, we almost died" mee. Die uitspraak is meer Californië dan Canada, maar overal goed voor plaatsvervangende schaamte.

Creatief

De trucker probeerde vervolgens met de hand de gigantische paal van zijn truck te tillen. Toen dat niet werkte probeerde hij het door de laadbak omhoog te zetten en heen en weer te rijden. Wederom leidde dit tot grote paniek bij de dames aan de andere kant van de weg. Uiteindelijk wist een omstander de trucker alsnog aan te houden. Volgens lokale nieuwsbron Surrey-Now Leader verliet de man de plaats van het ongeval, maar kon hij later worden ingerekend. De lokale politie moest uiteindelijk de weg afsluiten totdat de combinatie geborgen kon worden.

Algemeen
  • ppv_tahoe via Instagram