Britse trucker is net iets te positief

Een positieve instelling kan een hoop doen, maar zeker niet alles. Een trucker in het Britse Blackthorn kwam daar op een pijnlijke manier achter.

Britse trucker is net iets te positief

De bestuurder van een vrachtwagen in Blackthorn, Oxfordshire, Engeland nam de slogan van zijn werkgever iets te letterlijk. De trucker was onderweg voor de lokale doe-het-zelf keten B&Q's. Het bedrijf heeft als slogan het pakkende "You can do it". Dat leek de trucker blijkbaar een prima motto, want hij stuurde zijn enorme combinatie zonder erbij na te denken doodleuk onder een veel te lage brug.

Toch niet

Helaas bleek de kreet toch een beetje te optimistisch. De trekker kwam prima onder de brug door, maar de trailer was toch net effe een maatje te groot. De trucker probeerde zijn combinatie nog achteruit terug te rijden, maar dat had geen effect. Met spinnende wielen bleef de vrachtwagen gewoon op zijn plek staan. De Thames Valley Police maakte een proces-verbaal op. Het is niet bekend of de man verder vervolgd is voor zijn klunzige actie.

Instant meme

Twitter smulde in ieder geval van het incident. De optimistische slogan en de grote waarschuwing op de brug zijn een lekker ironische en komische combinatie. We wedden dat de bestuurder er niet zoveel lol in heeft.

Algemeen
  • Damian Tarnowski via Twitter