Vluchtende Maserati Levante eindigt onder brug

De eigenaar van deze witte SUV kan op zoek naar een vervanger.

Vluchtende Maserati Levante eindigt onder brug

Op Highway 580 in de buurt van Oakland probeerde de California Highway Patrol eerder deze week een spierwitte Maserati Levante aan de kant te zetten. De 32-jarige man achter het stuur had daar echter geen zin in en gooide gas op de plank. Na een korte achtervolging met zo'n 160 kilometer per uur leek het de Maserati-rijder een goed idee op de politie af te schudden door op hoge snelheid een afrit te nemen.

Een brug te ver

Het ging echter allemaal een beetje te hard. Volgens Oakland CHP woordvoerder David Arias schoot Levante linksaf de weg af, raakte een talud en kwam hij uiteindelijk tot stilstand tegen de onderkant van een viaduct. “Het is niet te geloven dat -ie niet dood is. Het is gestoord dat -ie nog leeft" voegde Arias er nog fijntjes aan toe.

"Sorry schat"

De bestuurder kwam er inderdaad met lichte verwondingen vanaf, maar hij had zeker iets uit te leggen. En niet alleen op het bureau. De Maserati stond namelijk niet op zijn naam, maar op die van zijn vriendin. Dat wordt lekker thuiskomen dus. We gokken erop dat hij liever nog een weekje in de cel zit dan dat hij zijn wederhelft onder ogen ziet.

Algemeen
  • California Highway Patrol Oakland via Instagram