Gehuurde Lambo crasht, inzittenden slaan op de vlucht

Een tripje met een gehuurde Huracan eindigde tegen de vangrail.

Gehuurde Lambo crasht, inzittenden slaan op de vlucht

Gisterochtend trof de Politie Rotterdam en omstreken een witte Lamborghini Huracán Spyder aan op de N3 bij Dordrecht. De supercar bleek zijn neus en linkervoorwiel verloren te zijn bij een crash. De inzittenden waren echter nergens te bekennen. Kennelijk hadden ze geen zin om de autoriteiten te woord te staan en hadden ze de benen genomen.

Gehuurd

Na een beetje onderzoek kwam de politie er al snel achter waarom: de Lamborghini was namelijk niet eigendom van een van de inzittenden. Het bleek om een gehuurde auto van Bueni Vida Supercar Verhuur uit De Lier te gaan. De Huracán was voorafgaand aan het ongeluk op meerdere plekken in de omgeving gespot op veel te hoge snelheid.

Zaakje stinkt

Volgens ooggetuigen konden de inzittenden de plaats van het ongeval verlaten achterop twee 'crossmotoren' die kennelijk achter de Italiaanse supercar aan gereden hadden. Er zit dus duidelijk een luchtje aan het hele verhaal. Het politieonderzoek naar de exacte toedracht loopt nog. Foto's van de Huracán in betere tijden vind je hier.

Algemeen
  • Politie Rotterdam eo via Twitter