Nederlandse Tesla Model 3 is een beetje in de war

Met een dikke spoiler en...vier uitlaatpijpen is de EV een mobiele identitcitscrisi.

Nederlandse Tesla Model 3 is een beetje in de war

De laatste tijd binnen de autoindustrie de drang naar elektrisch steeds sterker. Keer op keer horen we slecht nieuws over de toekomst van de verbrandingsmotor. Net zoals diezelfde autoindustrie zijn de meeste mensen echter helemaal niet klaar voor de elektrische revolutie. Het is na 140 jaar benzinepret nou eenmaal goed ingeburgerd, waardoor het moeilijk kan zijn sommige dingen los te laten.

Stortkokers

Zo toont deze Nederlandse Tesla Model 3 die gisteren verscheen op Reddit. De eigenaar is duidelijk nog niet klaar met het dinosap, getuige zijn Fast & Furious-achtige aanpassingen. De enorme spoiler springt meteen in het oog, maar de meest verassende modificatie vinden we onder de achterbumper. De Tesla heeft namelijk vier grote stortkokers aan zijn staart hangen.

We gaan er voor het gemak even vanuit dat de dikke EV geen LS-swap ondergaan is, maar dan rijst de vraag wat de bestuurder bezielt. Is dit serieus een misplaatste manier om de Tesla met Halfords-stijl cooler te maken, of zien we hier een uit de hand gelopen grap of weddenschap? Een ding is in ieder geval zeker: de unieke Model 3 trekt zeker de aandacht.

Elektrisch
  • u/sloth_on_meth via Reddit