WTF? Kaasschaaf GT-R gespot in China

Een zwaar toegetakelde Chinese Nissan R35 GT-R is het internet komen terroriseren. Hoe langer je kijkt hoe meer er mis mee is.

WTF? Kaasschaaf GT-R gespot in China

Supercars, jong geld en smaak: het gaat vaak niet samen. Zo zagen we eerder Justin Bieber's vreemde zwevende Rolls Royce en Will.i.am's afgrijselijke creaties op basis van een DeLorean en een Volkswagen Kever. Dat het altijd erger kan bewijst deze verminkte Nissan R35 GT-R uit China. We weten eerlijk gezegd niet eens waar we moeten beginnen. Hoe langer je naar de auto kijkt, hoe meer verschrikkelijke toevoegingen je ontdekt.

Evolutie

Het is niet de eerste keer dat de Nissan het internet opgeschrikt heeft. In juli vorig jaar werd een foto van de GT-R gepost op Chinese social media site Hupu.com. De auto was toen blijkbaar nog niet volgroeid. Toch zien we al verschillende 'verfraaiingen' in de vorm van extra spoilers, louvres, enplates en bumperdelen van een Honda Civic Type R. Je zou willen dat het een slechte photoshop was, maar de auto bestaat helaas echt.

Final form?

De creatieve eigenaar van de GT-R was duidelijk nog niet klaar met zijn project. Van wat we uit de visuele chaos kunnen halen heeft hij bij een lokale sloperij een set grilles opgehaald en deze vervolgens op de kont van de Nissan geplakt. Of de Civic bumper er nog achter zit durven we niet te zeggen. Verder zien we spoilers op de spoiler en zijn de endplates nog groter geworden. Pokemon-stickers maken het af.

Links en rechts zijn op vreemde plekken reflectoren geplaatst, waarvan twee op steeltjes op de hoek van de bumper. Op het dak zien we allerlei hobbels en een nog groter remlicht. Op de eerdere foto heeft de auto wielkastverbreders, maar de recente foto laat zien dat er nog een set overheen geplakt is. Vooraan lijkt er ook genoeg gebeurd te zijn, maar daar is helaas nog geen beeld van. Wel kunnen we extra spiegels gemonteerd op de spatborden herkennen. Lekker retro.

Waar houdt het op?

Aangezien de GT-R in korte tijd flink toegetakeld is vrezen we voor de toekomst. Hoe zal de Nissan er deze zomer wel niet uitzien? We kunnen voor de auto alleen maar hopen dat de eigenaar op een gegeven moment bij zinnen komt. Maar aan de ander kant zijn we ook nieuwsgierig hoeveel gekker het nog kan. We houden het in de gaten.

Algemeen
  • Notsostocks via Instagram