Chinese BMW-rijder maakt kapitale fout in parkeergarage

Een scheurpartij in een parkeergarage is nogal duur uitgevallen voor deze overenthousiaste BMW-piloot.

Chinese BMW-rijder maakt kapitale fout in parkeergarage

In een parkeergarage in Shanghai heeft de bestuurder van een BMW 3-serie een heel moeilijk gesprek gehad met zijn verzekeraar. Om onbekende redenen boorde de E90 zich in de flank van een spierwitte Ferrari GTC4Lusso. Op zichzelf is dat al een flinke rekening van een paar ton.

Anderhalf miljoen

Naast de Ferrari stond echter een Porsche 918 Spyder geparkeerd. De hybride hypercar brengt tegenwoordig ongeveer anderhalf miljoen in euro's op. De Beemer raakte het exclusieve duo zo hard dat de Ferrari de Porsche tegen een steunpilaar drukte. De koplamp van de 918 kon dit niet echt waarderen.

Tokyo Drift

Als de BMW nou alleen schade aan de neus had zouden we de bestuurder nog kunnen verdenken van het syndroom van pedaal-verwarring, maar linksachter heeft de 3 ook flinke littekens. Blijkbaar was het torpederen van de Ferrari niet het eerste incident in de parkeergarage. De Tokyo Drift-fantasieën van de bestuurder liepen echter uit op een nachtmerrie.

Flinke rekening

De koolstofvezel panelen van een Porsche 918 kosten per stuk al ettelijke tienduizenden euro's. Dat is nog exclusief spuitwerk en arbeidsuren. De Ferrari zal normaal iets goedkoper uitkomen, maar de klap kan best wel eens hard genoeg zijn geweest om het chassis ten ontzetten. In dat geval is de Fezza afgeschreven en mag de brokkenpiloot nog eens twee ton neertellen.

Algemeen
  • Mexico Top Spott via Facebook