VIDEO: prutsende autotransporters mogen op zoek naar ander werk

Een auto opladen is voor sommigen moeilijker dan het lijkt. Gelukkig zijn er mensen die de hele dag niets anders doen. Maar soms heeft zelfs de professional geen idee wat hij doet. In een video gedeeld op Reddit zien we een chauffeur van een autotransporter het wel erg bont maken.

VIDEO: Autotransporters mogen op zoek naar ander werk

In een video gedeeld op Reddit zien we een chauffeur van een autotransporter het wel heel erg bont maken. De beste man probeerde de Mercedes CL 550 van de filmer op zijn wagen te rijden, maar had duidelijk niet erg veel moeite gestoken in het neerzetten van de oprijplaten.

Zodra de Merc beweegt vallen meteen de houten blokken onder platen weg. De auto komt gelukkig precies met de achterwielen op de rand van de trailer terecht. Het gevaar is geweken, zou je denken.

De man achter het stuur trekt zich echter niets van die eerste waarschuwing aan en gaat weer veel te hard op het gas. Door zijn klunzigheid moet de kont van een Dodge Challenger het ontgelden.

Naar verluidt zijn de twee prutsers na het incident ontslagen. Ironisch genoeg moeten ze de gemaakte schade alsnog gaan vergoeden.

Algemeen
  • u/femkoner via Reddit