Bizarre Dodge Viper limo blijkt onverkoopbaar

Het is de enige ter wereld, maar deze unieke Viper kan maar niet aan een eigenaar komen. Hoe zou dat nou komen?

Bizarre Dodge Viper limo blijkt onverkoopbaar

De originele Viper staat bekend als een wilde bruut met een gigantische, ongecompliceerde V10. De spirituele opvolger van de Shelby Cobra, een auto die je niet zonder handschoenen aan kan pakken. Het is dus de perfecte basis voor een verlengde limousine. Althans, dat was blijkbaar de gedachtengang van een creatieveling in Las Vegas.

2+12

Na een hoop zaag en laswerk ontstond een tot 7,6 meter uitgerekt gevaarte met een gigantische open badkuip achter de voorstoelen. De Viper biedt plaats aan twaalf extra passagiers die allemaal met volle teugen kunnen meegenieten van de gorgelende achtliter V10 met 415 pk.

Waarom?

Als je naar de verlengde bruut kijkt rijst er maar één vraag: waarom? Heel simpel: de obsessie van Las Vegas met stretch limo's is gewoon niet te stoppen. Bovendien werd de auto een graag geziene gast in films, TV-series en andere evenementen in de beroemde gokstad.

Onverkoopbaar

De op een unieke manier verminkte Dodge werd onlangs te veil aangeboden op eBay. Met een vraagprijs van 135.000 dollar (€114.402) wist de Viper echter niet de interesse te wekken waar de verkoper op gehoopt had. Welgeteld nul mensen brachten een bod uit voor de deadline verstreken was. Waarom niemand voor veel geld een grondig verpeste sportwagen wilde kopen blijft een raadsel. We zijn wel benieuwd wat erger is: deze of de Ferrari 360 limo.