Ferrari 360 Modena limo is ultieme patserbak

Vergeet de Golf IV GTI, met deze Ferrari limo steel je de show bij de Mac. Door de Drive-In gaan wordt echter een uitdaging.

Ferrari 360 Modena limo is ultieme patserbak

In standaard vorm is de Ferrari 360 Modena al een begeerlijke auto. Het is een van de laatste Ferrari's die nog volop met de iconische gated manual verkocht werd. Toch is het model met z'n ietwat anonieme ronde lijnen een beetje ondergesneeuwd tussen de F355, F430 en 458. Met dit verlengde exemplaar kom je echter nooit aandacht te kort.

Achtbaan

De Fezza is door een stel handige knutselaars omgetoverd tot de meest sportieve limousine die je ooit hebt gezien. Onder de twee gigantische vleugeldeuren vinden we namelijk acht kuipstoelen.

Daarmee is de 360 geen lounge op wielen, maar meer een soort achtbaan voor op de weg. De 3,6 liter flatplane V8 met 400 pk zorgt in ieder geval voor genoeg lol. Schakelen gaat helaas niet handmatig: de auto is uitgerust met de twijfelachtige semi-automatische F1-bak.

Grand Prix Express

Aanbieder royalcarsuk richt zich vooral tot bedrijven met de verkoop van de auto. De Ferrari is natuurlijk de ultieme eyecatcher voor een taxibedrijf, trouwautoverhuur of snackbar. Wij zien echter een betere toekomst voor de lange Modena. De auto is namelijk de perfecte manier om af te reizen naar Grand Prix.

De auto even uit Engeland ophalen met een paar vrienden is echter niet zo eenvoudig: royalcarsuk wil maar liefst £145.000 voor de unieke limo hebben. Dat is omgerekend 168.254 euro. Even flink inleggen met z'n allen dus. Toch zin in een kostbaar feestje? De advertentie vind je hier.

Cargasm
  • royalcarsuk via Ebay