Supercars in beslag genomen bij grootschalige politieactie

Bij het oprollen van een bende in de provincie Utrecht heeft de politie meerdere exotische supercars buitgemaakt.

Supercars in beslag genomen bij grootschalige politieactie

Vanochtend heeft de politie invallen gedaan in de Utrechtse plaatsen Montfoort, Ameide, Lopikerkapel en Haasdrecht. De invallen waren onderdeel van een grootschalige actie tegen een georganiseerde misdaadbende in de regio. De criminelen zouden zich bezig gehouden hebben met de productie en handel van harddrugs.

Supercars

In de bedrijfspanden en woningen gelinkt aan de bende zijn meerdere vuurwapens aangetroffen. Ook legde de politie beslag op meerdere voertuigen, waaronder boten en dure wagens. Minimaal twee van de buitgemaakte auto's mogen het label supercar dragen. Volgens De Telegraaf gaat het namelijk om een Ferrari en een Corvette. Welk type Corvette is niet duidelijk, maar de Ferrari vinden we terug op de foto's. Het gaat om een rode 360 Spider.

Domeinen

De politie bewijst maar weer eens dat misdaad niet loont. De voertuigen zijn naar alle waarschijnlijkheid met drugsgeld aangeschaft en zullen daarom hun weg vinden naar de Dienst Domeinen Roerende Zaken. Daar zullen ze uiteindelijk geveild worden. Dus zit je in de markt voor een leuke tweedehands Fezza of een 'Vette voor een zacht prijsje? Hou de komende tijd de site van Domeinen dan maar in de gaten.

Foto: Ferrari 360 Spider aangeboden bij Domeinen (2020).

Nieuws
  • Dienst Domeinen Roerende Zaken