Twin turbo Lamborghini Huracan is ideale trekauto

YouTuber Alex Choi bewijst dat een opgefokte supercar toch best praktisch kan zijn. Met een heavy duty trekhaak en een twin turbo V10 is zijn Lamborghini Huracan zowaar een ideale trekauto.

Twin turbo Lamborghini Huracan is ideale trekauto

De meeste supercars leiden een relatief rustig, beschermd leventje. Vaak komen ze maar een paar keer per jaar naar buiten, worden ze redelijk rustig gereden en krijgen ze alle nodige onderhoud precies op tijd. Soms worden ze zelfs per aanhanger vervoerd om de kilometerstand zo laag mogelijk te houden.

Voor de extreme Lamborghini Huracan van YouTuber Alex Choi geldt echter precies het tegenovergestelde. Het twin turbo, achterwielaangedreven monster met GT3-panelen is namelijk geen 'trailer queen'. Het apparaat trekt de trailer namelijk gewoon zelf.

Zestons trekhaak

Choi bevestigde een trekhaak goed voor zes ton aan zijn Lambo, en deed vervolgens een poging een trailer te huren. De medewerker van U-Haul kon hem echter niet verder helpen, want de Huracan stond niet op kenteken als geschikte trekauto. Een vriend met een pickup kreeg het ding echter wel mee. Op een parkeerplaats even verderop werd de aanhanger alsnog aangehaakt.

Lambo-combo

Choi wilde origineel een Urus rondslepen, maar kwam erachter dat de gehuurde trailer te smal was. Hij nam daarom genoegen met een Audi RS6 en een zeer glamoureuze Toyota Tacoma.

Later wist hij alsnog een brede trailer te bemachtigen, waardoor de Lambo-combo alsnog mogelijk werd. In een orgie van vlammen, bandenrook en verbrande koppelingsplaten bewees Alex uiteindelijk dat een zwaar getunede supercar toch een prima trekauto is.

Cargasm
  • Alex Choi via YouTube
  • Alex Choi